Martin Koolhoven

Martin Koolhoven is een van Nederlands meest succesvolle filmmakers. Martin eet en drinkt film.

Als filmmaker zijn zijn bekendste films Het Schnitzelparadijs, Oorlogswinter, en Brimstone Naast filmmaker is Martin publiek spreker over de onderwerpen Storytelling en Samenwerken en Leiding geven. Daarnaast heeft hij een doorlopende filmtheatertour in tien filmtheaters door het land  genaamd Koolhovens Keuze.

Met zijn ervaring als zelfstandig filmmaker slaat Martin bij Goodfellas de brug tussen de vrije wereld van de creatieve zelfstandige en de wereld van regels van financiën en administratie. 

Rogier Kemme

Rogier is na zijn studie bedrijfseconomie eigenlijk gelijk de financiële dienstverlening ingerold. Eerst als financieel adviseur, daarna 10 jaar bij de ING in meerdere functies waaronder relatiemanager hypotheken. In 2010 voor zichzelf begonnen met Kemmelot Stamrecht Specialist voor het oprichten van stamrecht BV’s.

Met Kemmelot Advies is Rogier nog steeds actief voor het opzetten van Hypotheken en leningen vanuit BV’s.

Binnen Goodfellas houdt Rogier zich bezig met inventarisatie van zelfstandige ondernemers en financieel advies zoals hypotheken en vermogensbeheer. 

René van Raalte

Na zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam is René in 1990 als belastingadviseur begonnen.

In 2008 is René onder naam Ficalis Administratie en Advies voor zichzelf begonnen. Vanaf 2012 beheert René onder de naam Kemmelot Administratie & Advies  een omvangrijke portefeuille met Stamrecht BV’s. 

René houdt zich binnen Goodfellas bezig met de administratie, de boekhouding, de financiële jaarcijfers en de aangiftes inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting van de creatieve ondernemers.