Leuker kunnen we het niet maken...

Nieuws voor particulieren

RSS Laatste nieuws voor particulieren
 • Bereikbaarheid op 5 december november 30, 2023
  Op dinsdag 5 december zijn de BelastingTelefoon en ons webcareteam bereikbaar tot 17.00 uur, in plaats van tot 20.00 uur.
 • Bereikbaarheid op 5 december november 30, 2023
  Op dinsdag 5 december zijn de BelastingTelefoon en ons webcareteam bereikbaar tot 17.00 uur, in plaats van tot 20.00 uur.
 • Voorschotbeschikking met de post november 23, 2023
  Hebt u een brief gekregen over hoeveel toeslag u volgend jaar krijgt? En vraagt u zich af waarom u een brief krijgt terwijl u het bericht eerdere jaren alleen digitaal kreeg? Wij sturen vanaf dit jaar dit bericht ook weer met de post. U krijgt de voorschotbeschikking ook nog steeds in uw Berichtenbox en in […]
 • Toeslagen kleurt steeds een beetje meer geel oktober 26, 2023
  De komende tijd zult u wat veranderingen zien in onze brieven en enveloppen, de app Kinderopvangtoeslag, op toeslagen.nl, in Mijn toeslagen en op de sociale media. Toeslagen krijgt namelijk een andere huisstijl. De grootste verandering is dat de rode kleur verdwijnt. In plaats daarvan komt de kleur donkergeel. Ook verandert ons logo een beetje. Toeslagen […]
 • Uw (voorlopige) aanslag schenkbelasting en mogelijke gevolgen voor box 3 oktober 16, 2023
  Moet u in 2023 schenkbelasting betalen over een schenking? En hebt u dit jaar aangifte gedaan of gaat u dat nog doen? Dan kan het gebeuren dat uw box 3-inkomen in 2024 hoger uitvalt. Lees in dit bericht wat dit voor u betekent.
 • Belastingplicht bzm: bepaalde uitzonderingen vervallen vanaf 1 oktober 2023 september 21, 2023
  Hebt u een vrachtauto(combinatie) met een toegestane maximum massa van 12.000 kilo of meer, en betaalt u nog geen belasting zware motorrijtuigen (bzm)? Mogelijk moet u vanaf 1 oktober 2023 wél bzm betalen en aangifte bzm doen.
 • Hebt u een brief gekregen dat we te betalen toeslag gaan verrekenen? augustus 15, 2023
  Misschien vraagt u zich dan af hoe dat zit. We snappen dat het geen goed nieuws is als u opeens minder toeslag krijgt doordat wij gaan verrekenen.
Belastingaangifte... ze vragen nooit naar mijn voorstellingsvermogen